Algerri celebra la segona edició de “Tast’Algerri” el proper 20 d’agost

El dimarts 20 d’agost Algerri celebrarà la segona edició de “Tast’Algerri” al carrer Portal. En plena setmana prèvia a la Festa Major d’estiu d’Algerri, l’Agrupació de Comerciants d’Algerri i l’Ajuntament d’Algerri surten al carrer per oferir i promocionar els seus productes agroalimentaris en format de tapa. La idea del “Tast’Algerri” encaixa amb el període estival, una activitat de vespre/nit, a l’aire lliure, amb amb espai per poder asseure’s i degustar les tapes i, ambientat amb fil musical.

Del conjunt d’integrants de l’Agrupació de Comerciants d’Algerri hi participen el Forn d’Algerri, Queviures Cal Serrallé, Bar Cal Sigle, La Botigueta, La Cistella de la Imma, Parador Algerri i Celler Cercavins. Aquests oferiran una tapa de degustació relacionada amb el producte que elaboren al seu obrador.

Els tiquets es vendran fins el dia 19 d’agost a l’Ajuntament d’Algerri en horari d’oficina (10h-14h). El preu del lot de tiquets és de 12€.

Previ el Tast’Algerri, a les 21h i a l’Avinguda Ramon Roca Puig, es presentarà la xerrada “Com aconseguir el ‘preuat’ retorn econòmic a Algerri?” a càrrec de Jesús Brufal Sucarrat.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.