Segona derrota consecutiva del CF Balaguer

Els vermells van tornar a caure a casa aquest cop davant l’Horta (0-1)

Segona derrota consecutiva per al C F Balaguer, en aquest cas davant l’Unió At. Horta. Els de la Noguera van perdre diumenge a la tarda al Municipal per 0-1 i s’apropen a la zona de descens.
Els de David Biosca van ser superiors durant els 90 minuts, però l’equip barceloní es va mostrar pràctic, i en una bona jugada trenada per la banda esquerra al minut 7 de partit van aconseguir l’únic gol del partit.

A partir d’aquí, el Balaguer va gaudir de més oportunitats. La millor ocasió arribaria a la primera meitat, quan Jordi Porta efectuava un gran llançament de falta, però el pal va evitar que s’igualés el resultat. La segona part va ser un monòleg dels vermells, que no van poder aprofitar el seu domini per a puntuar. El tècnic local va destacar el bon partit dels seus, i va lamentar els errors de cara a la porteria contrària.

Amb aquesta ensopegada, el Balaguer, que baixa fins la 13a plaça, intentarà allunyar-se del descens aquest diumenge, a casa, contra la Unificación Llefià.

Informa: Miquel Miras i Albert Vallverdú