REPORTATGE D’ACTUALITAT La castanya catalana treu pit Malgrat la producció de castanyes a Catalunya és anecdòtica, el sector treballa per buscar-se un lloc en el mercat. Enguany la recol·lecció tot just ha començat, però al Montseny preveuen una molt bona collita.
NOTÍCIES DEL SECTOR La Generalitat destina 600.000 euros en la lluita contra el cargol poma Nou cas de foc bacterià a Lleida, el més gran dels últims 15 anys El programa Blaumarí reb la Placa de la Pesca Catalana
DE MERCAT EN MERCAT Un camí de marxants convertit en mercat Banyoles celebra cada dimecres el mercat setmanal a la plaça Major. Un autèntic aparador dels productes de la comarca i que s’organitza des del segle XIII.
LA RECEPTA D’ADA PARELLADA Conill al minut
DICCIONARI DEL SECTOR Pesca
PRODUCTES AMB PERSONALITAT Can Coll troba el seu ‘Origen’ Després de visitar-lo farem parada a Badalona, concretament a les vinyes de Can Coll, que després de diverses generacions, estan a punt d’obtenir la DO Allella.
COOPERATIVES A FONS Cooperativa El Prat I també coneixerem una cooperativa agrària del Baix Llobregat molt arrelada a la comarca però amb un futur incert.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.