REPORTATGE D’ACTUALITAT Els pescadors de l’Ebre, preocupats per la crisi sísmica Les captures de pop i sípia a les costes del delta de l’Ebre han baixat un 70 per cent des que van començar els moviments sísmics provocats per la planta Castor. Les confraries alerten que la situació comença a ser insostenible.
LES NOTÍCIES DEL SECTOR Un dolç de l’Empordà és el millor vi de Catalunya El Departament d’Agricultura instal·larà el centre de selecció i millora de la raça bruna a l’Alt Urgell La UPC treballa en un sistema per millorar la feina dels pescadors
DE MERCAT EN MERCAT Un mercat amb valor arquitectònic En aquest capítol també descobrirem una de les perles del noucentisme que es conserva a Terrassa: el mercat del Triomf o de Sant Pere.
LA RECEPTA D’ADA PARELLADA Amanida de llenties amb salsa de llimona
DICCIONARI Productes de tardor
PRODUCTES AMB PERSONALITAT Carn de poltre de muntanya del Ripollès Parlarem amb criadors de poltre, una carn molt arrelada al Ripollès, rica en ferro i que cada vegada consumeix més gent.
COOPERATIVES A FONS Barberà de la Conca, bressol del cooperativisme I visitarem el que va ser el primer celler cooperatiu de Catalunya i de l’estat espanyol: Una joia del modernisme a la Conca de Barberà

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.