Santa Maria de les Franqueses acollirà el cicle de concerts “Juliol de música i poesia”

Aquest matí s’ha presentat al monestir cistercenc de Santa Maria de les Franqueses la primera edició del cicle “Juliol de música i poesia” organitzat pel col·lectiu BADA-PAS amb el suport de l’Ajuntament de Balaguer, la Parròquia de Balaguer, la Comissió per a la Recuperació de Santa Maria de les Franqueses i la col·laboració del Consell Comarcal de la Noguera.En la presentació hi ha assistit Josep Maria Roigé, Alcalde de Balaguer, Miquel Aige, Regidor de Cultura, Sònia Valero, Consellera Comarcal, Enric Arquimbau i Mireia Prats membres de l’organització i l’actor Lluís Soler com a artista destacat del cicle.El “Juliol de Música i Poesia” consisteix en quatre concerts aliats, d’una o altra manera amb la poesia que es duran a terme els caps de setmana del mes de Juliol. El concert inaugural serà el diumenge 1 de Juliol a les 21h al convent de Sant Domènec de Balaguer. Els tres concerts restants tindran lloc el dissabte 14, el diumenge 22 i el diumenge 29 a Santa Maria de les Franqueses.

“Juliol de Música i Poesia” es tracta, doncs, d’una iniciativa que pretén contribuir a dinamitzar l’activitat musical i cultural i a fer-la créixer, oferint l’oportunitat sobretot a músics i artistes arrelats o establerts a casa nostra.

Josep Maria Roigé, alcalde de Balaguer, ha destacat que iniciatives d’aquest tipus fan que Balaguer pugui disposar d’una gran qualitat cultural aquest estiu i convida als ciutadans a assistir als concerts per gaudir de la música, de la poesia però també de l’espai inigualable com és Santa Maria de les Franqueses, un entorn que segons ha dit Roigé “els balaguerins ens hem d’acabar de creure”.

Finalment, destacar que el cicle es coordinarà també amb la Setmana de Música i Natura que des de fa tres anys té lloc a la Torre Ticó amb la participació de nois i noies de fins a 15 anys, fent coincidir els dos concerts de cloenda del darrer diumenge de juliol.

Per més informació:

www.julioldemusicaipoesia.cat

TEXT: AJUNTAMENT DE BALAGUER

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.