Sant Llorenç acollirà l’esdeveniment de ioga solidari “108 salutacions al sol”

El proper 12 de maig Sant Llorenç de Montgai acollirà l’esdeveniment de ioga solidari “108 salutacions al sol” convertint-se així en el primer de tota la demarcació de Lleida.

L’esdeveniment estarà obert al públic en general, sense inscripció prèvia, i els participants podran realitzar una aportació voluntària que serà en benefici de l’Associació l’Estel de Balaguer.

L’Ajuntament de Camarasa ha col·laborat cedint l’espai que ofereix el paratge natural de Sant Llorenç de Montgai, al costat de l’embassament. La jornada comptarà també amb la música de l’arpista lleidatana Berta Puigdemasa que amenitzarà el trenc d’alba.

Aquesta edició de les “108 salutacions al sol” organitzada per Anna Paüls, professora balaguerina especialitzada en ioga per a persones amb necessitats especials, consistirà en realitzar la seqüència de la salutació al sol que consta de la combinació de diverses postures de ioga.

La jornada que s’iniciarà a partir de dos quarts de vuit del matí comptarà amb la participació de ioguis reconeguts que donaran indicacions adaptades per a aquelles persones que ho requereixin.


Informa: Alba Cases

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.