Sancho Ayala guanya la 29a Mitja Marató de Balaguer

La Plaça Mercadal de Balaguer ha estat el punt de sortida i d’arribada  de la 29a edició de la mitja marató de la capital de la Noguera inclosa al circuït mitges de ponent. Més de 800 atletes han participat en aquesta prova en els diversos recorreguts de 5, 10 i 21Km.

El guanyador absolut de la mitja de Balaguer ha estat el subcampió del món de veterans i corredor del Fondistes Solsona Sancho Ayala que ha creuat la meta amb un temps d’ 1.13.56.

Pel que fa el segon classificat ha estat l’atleta local Joan Prats del Pedalca.cat, que ha arribat a un minut i mg del tetra campió de la mitja de Balaguer.

En categoria femenina la guanyadora ha estat Esther Farré dels Fondistes Cervera.

Els atletes balaguerins Sergi  Nunes i Pol Fernández també han pujat al podi de les categories de 5 i 10 km respectivament., tos dos ho han fet en segona posició.

Des de la direcció de la cursa, organitzada per Runner’sBbalaguer, s’han mostrat molt satisfets amb la jornada atlètica viscuda avui a la capital de la Noguera i amb la nova ubicació d’aquesta 29a edició de la mitja.

La jornada atlètica de Balaguer ja va començar ahir dissabte amb la celebració de la diada infantil realitzada a voltants de l’estàtua del morter.  Més de dos-cents petits corredors van disputar una jornada que va servir de preàmbul de la mitja marató d’avui.