Salut confirma la mort de 6 persones més per coronavirus i 72 nous positius a les comarques de Lleida

Ja són 50 les víctimes mortals a la demarcació, 752 els casos confirmats i 91 les persones donades d’alta

El Departament de Salut ha confirmat que en les últimes hores han mort 5 persones més amb coronavirus a la Regió Sanitària (RS) de Lleida i 1 persona a la de l’Alt Pirineu i Aran. Aquestes noves 6 víctimes mortals eleven a 50 la xifra total de defuncions a la demarcació. Salut també ha informat de 72 nous positius de coronavirus al territori, 56 dels quals a Ponent i 16 al Pirineu i Aran, que eleven la xifra total de confirmats per covid-19 a 752. Per contra, en les últimes hores han estat donades d’alta 15 persones que es trobaven ingressades als hospitals, 12 a la Regió Sanitària de Lleida i 3 a la de l’Alt Pirineu i Aran i, per tant, les altes acumulades són 91.
Actualment, 216 persones es troben ingressades en centres hospitalaris de la RS Lleida amb coronavirus. D’aquestes, 134 estan a l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida (HUAV), 96 dels quals estan estables a planta i 38 a l’UCI. 35 persones estan ingressades a l’Hospital Universitari de Santa Maria de Lleida, 26 de les quals estan estables a planta i 9 a l’UCI i finalment 47 persones estan ingressades en centres privats, totes estables a planta. Per altra banda, en les últimes hores han estat donades d’alta 12 persones que es trobaven ingressades a la RS Lleida i les altes acumulades són 59.

Pel que fa a la RS de l’Alt Pirineu i Aran, 46 persones es troben ingressades en centres hospitalaris amb coronavirus. D’aquests casos, 12 es troben ingressats a l’Espitau Val d’Aran, tots estables a planta; 17 persones estan ingressades a l’Hospital Comarcal del Pallars a Tremp, totes a planta; 5 persones es troben ingressades a la Fundació Sant Hospital de la Seu d’Urgell estables a planta i 12 persones es troben ingressades a l’Hospital de Cerdanya estables a planta. En aquesta Regió Sanitària, en les últimes hores han estat donades d’alta 3 persones que es trobaven ingressades i les altes acumulades en aquest territori són 32.


Informa: ACN

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.