Salut confirma la mort de 6 persones més amb coronavirus i 30 positius nous a la demarcació de Lleida

El morts a Ponent i Pirineu sumen un total de 75, mentre que els casos detectats 991, i les altes acumulades 176

Una professional sanitària agafa una mostra per fer una prova de coronavirus a l’Hospital Clínic. Publicada el 30 de març del 2020 (horitzontal)

El Departament de Salut ha confirmat que en les darreres hores han mort 5 persones amb coronavirus SARS-CoV-2 a la Regió Sanitària de Lleida i 1 persona a la de l’Alt Pirineu i Aran. També ha confirmat 25 casos positius nous a Ponent i 5 al Pirineu. Les morts des de l’inici de la pandèmia al conjunt de la demarcació són un total de 75 mentre que els casos positius 991. D’altra banda, en les últimes hores s’ha donat d’alta 24 persones que fan que la xifra total de casos que han superat el covid-19 siguin 176. Hi ha 230 persones ingressades en hospitals de la regió de Lleida, dels quals 43 a l’UCI. Al Pirineu hi ha 44 persones ingressades.
De les persones amb coronavirus ingressades en centres hospitalaris de la Regió Sanitària de Lleida, 145 es troben a l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova; 102 estan estables a planta i 43 a l’UCI. 38 persones estan ingressades a l’Hospital Universitari de Santa Maria de Lleida, 30 de les quals estables a planta i 8 es troben a l’UCI. 47 persones estan ingressades en centres privats, totes estables a planta.

Dels ingressats a la Regió Sanitària de l’Alt Pirineu i Aran, 10 es troben a l’Espitau Val d’Aran, tots estables a planta; 17 a l’Hospital del Pallars, a Tremp, totes a planta; 7 a la Fundació Sant Hospital de la Seu d’Urgell, estables a planta; i 10 a l’Hospital de Cerdanya, estables a planta.

El Departament de Salut destaca que continua garantint la gestió de la pandèmia, treballant per donar la millor assistència a les persones, agraeix la col·laboració i els esforços de la ciutadania per contenir els contagis i demana no abaixar la guàrdia en les mesures de prevenció.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.