Salut confirma la mort de 4 persones amb covid-19 en les darreres hores i 25 nous positius a la demarcació de Lleida

Ponent i Pirineu sumen 86 víctimes mortals i 1.123 casos detectats, mentre les altes acumulades ja són 246

El Departament de Salut ha confirmat que en les darreres hores han mort quatre persones amb coronavirus a la Regió Sanitària de Lleida, mentre no s’ha registrat cap decés a la Regió Sanitària de l’Alt Pirineu i Aran. També s’han confirmat 25 nous casos positius, dels quals 21 a Ponent i 4 al Pirineu. D’aquesta manera, la xifra de víctimes mortals comptabilitzades des de l’inici de la pandèmia és de 86 i el nombre total d’afectats confirmats arriba a 1.123 al conjunt de la demarcació lleidatana. D’altra banda, hi ha 268 persones ingressades en centres hospitalaris de la demarcació, 49 dels quals a l’UCI. En les últimes hores, 19 persones han rebut l’alta hospitalària i les altes acumulades ja són 246; 182 a Ponent i 64 al Pirineu.
De les 222 persones es troben actualment ingressades en centres hospitalaris de la Regió Sanitària de Lleida amb coronavirus, 134 estan a l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida (HUAV), 94 dels quals estan estables a planta i 40 es troben a l’UCI. Unes altres 44 estan ingressades a l’Hospital Universitari de Santa Maria de Lleida, 35 de les quals estan estables a planta i 9 es troben a l’UCI, i les altres 44 persones estan ingressades en centres privats, totes estables a planta. En les darreres hores han estat donades d’alta 16 persones que es trobaven ingressades en centres hospitalaris de Ponent.

De les 46 persones que es troben ingressades en centres hospitalaris de l’Alt Pirineu i Aran amb coronavirus, 10 es troben ingressats a l’Espitau Val d’Aran, 17 persones estan ingressades a l’Hospital Comarcal del Pallars a Tremp, 9 estan a la Fundació Sant Hospital de la Seu d’Urgell i 10 persones es troben ingressades a l’Hospital de Cerdanya. Totes elles estan estables a planta. D’altra banda, 3 persones que es trobaven ingressades en hospitals del Pirineu i Aran han rebut l’alta en les últimes hores.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.