Salut confirma la mort de 2 persones per coronavirus i 33 nous positius en les darreres hores a les comarques de Lleida

Ja són 22 les víctimes mortals a la demarcació, 352 els casos confirmats, mentre 26 persones han estat donades d’alta

El Departament de Salut ha confirmat que en les últimes hores han mort 2 persones amb coronavirus a les comarques lleidatanes, 1 a la regió sanitària de Lleida, i 1 altra, a la de l’Alt Pirineu i Aran. Amb aquesta ja són 22 les víctimes mortals com a conseqüència de la covid-19 a la demarcació. Així mateix, s’han confirmat 33 casos positius nous que eleven a 352 el nombre de persones infectades pel coronavirus. Actualment, 206 persones es troben ingressades en centres hospitalaris de Ponent, Alt Pirineu i l’Aran, de les quals 37 estan a l’UCI. Cal destacar que aquest dijous han estat donades d’alta 2 persones, i ja sumen 26 les altes acumulades a la demarcació de Lleida.

De les 164 persones ingressades per coronavirus a la regió sanitària de Lleida, 111 es troben a l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida, 80 de les quals estan estables a planta, mentre 31 es troben a l’UCI. 29 persones estan ingressades a l’Hospital Universitari de Santa Maria de Lleida, 23 de les quals estan estables a planta i 6 es troben a l’UCI, mentre 24 persones estan ingressades en centres privats. D’altra banda, en les darreres hores ha estat donada d’alta 1 persona que estava ingressada en una clínica privada i amb aquesta ja són 17 les altes acumulades.

En el cas de la regió sanitària de l’Alt Pirineu i Aran, actualment hi ha 42 persones ingressades en centres hospitalaris. D’aquestes, 19 es troben ingressades a l’Espitau Val d’Aran, totes estables a planta; 15, a l’Hospital Comarcal del Pallars de Tremp, totes a planta; 4 persones estan ingressades a la Fundació Sant Hospital de la Seu d’Urgell, estables a planta, i unes altres 4 a l’Hospital de Cerdanya, també estables a planta. A la regió sanitària de l’Alt Pirineu i Aran ha estat donada d’alta 1 persona en les últimes hores i ja ascendeixen a 9 les altes registrades.


Informa: ACN

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.