La sala d’actes de l’Ajuntament de Balaguer acull un debat electoral de les eleccions municipals organitzat pel Cercle de Promoció Econòmica

 width=

El passat dijous 9 de maig la sala d’actes de la Paeria de Balaguer va acollir el debat de candidats de les eleccions municipals 2019 al municipi de Balaguer. A l’acte, organitzat pel Cercle de Promoció Econòmica, hi van participar tots els caps de llista dels partits que concorreran a les pròximes eleccions municipals a excepció del PP que segons va informar l’organització del debat, va declinar la invitació.

Davant d’una sala d’actes plena, els alcaldables van poder remarcar els principals punts dels programes electorals respectius en un debat on va regnar la correcció per part de totes les forces polítiques.

El pròxim debat d’alcaldables serà el dimarts 14 de maig  centrat en el casc antic. Les candidatura realitzaran un total de 5 debats durant tota la campanya electoral.

En un altre sentit els organitzadors del debat del passat dijous van recordar als assistents al debat electoral que el dia 14 de juny, a la sala d’actes de la Paeria de Balaguer, es realitzarà una conferència seguida d’un sopar col·loqui amb la Ex consellera Sra. Joana Ortega


Informa: Redacció

Foto: Cercle de Promoció Econòmica

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.