Rafel2Diu l’aforista: “Es difícil fer-se ric, però és molt més difícil tenir-ne prou”.

Deu ser això.

No sé si la passió pels diners depèn del que et van ensenyar de petit.

Ho vinc a dir a propòsit del Rodrigo Rato i els seus problemes monetaris.

Diu que potser el processaran per blanqueig de capital.

No crec que ho facin perquè si el processen a ell, haurà de passar pel jutjat tota la cúpula del P.P. present i passada, així que suposo que el Tribunal Constitucional farà una llei per la qual etc. i etc. i aquí no haurà passat res. Descans que els quedarà a tots plegats.

Però, i aquí és on anàvem, quina necessitat de robar tenia el fulano aquest?  Que no era prou ric? Més ric que qui volia ser?Rodrigo-Rato

M’he quedat sorprès  amb el sistema de robatori d’aquest personal. Un entramat de catorze o quinze empreses passant-se entre elles factures falses, la creació de diversos comptes en paradisos fiscals i un equip d’assessors financers fent transferències opaques d’un compte a l’altre. Targetes negres compartides amb d’altres lladres.

Francament no sé si val la pena haver de viure sempre pendent del silenci de còmplices i sicaris i la connivència d’alguns fiscals de confiança.

Quins mals de cap!

No n’estic segur perquè mai no he tingut diners, però vols dir que no és millor limitar-se a un caferet matinal i un dinaret de tant en tant?

No entraré en detalls, però si tens a l’abast música i literatura, un grup de teatre i un parell d’amistats que tinguis, no veig que sigui necessària gaire cosa més, no?.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.