Resum Jornada 1 de Primera Catalana

Al grup 1, el derbi Molletenc-Mollet es va decidir gràcies a un gran gol del visitant Jaume Mañosa, que donava els 3 punts als de David Ortiz. Un dels favorits, l’Horta, va cedir un empat a un a casa: Narcís va avançat el Lloret, i Canelada va empatar per als barcelonins. El Tona es va endur el triomf per 1-0 sobre el Farners, tot i jugar 53 minuts amb un home menys. El gol del triomf el va fer Jordi Pla. Primers tres punts per al Vic a casa d’un ex de tercera com és el Vilassar. Puigdesens al minut 63 donava el triomf als d’Osona. També va sumar 3 punts a casa el Sants, per 2-1 sobre l’Abadessenc; Sergio Navarro, de penal, i Crivillés, van marcar per als locals, i Aleix va fer el gol de l’honor visitant. I l’Avià va començar com va acabar la temporada amb victòria. En caquest cas a casa del Girona B. López va ser el protagonista anotant els dos gols del seu equip. I al grup 2, el Vilanova comença trepitjant fort, amb un contundent triomf per 0-3 al camp del Lleida B. Adri Alonso, Valero i Contreras van signar els gols dels vilanovins. També victòria a domicili del Santboià a casa del Catllar amb dos gols de Dani Acosta i Joel abans de la primera part. I del Viladecans a casa del Torredembarra. Ivan al darrer minut del partit donava els tres punts als de Baix Llobregat. Qui sí que va mantenir els tres punts a casa va ser el Castelldefels davant la visita del Vila-seca. Jairo, en dues ocasions, perforava la porteria tarragonina. El resum de la Primera Catalana l’acabem a Cornellà on el Sant Ildefons es repartia els punts amb el Balaguer malgrat la insistència dels locals per emportar-se la victòria.