La residència Comtes d’Urgell de Balaguer demana una desinfecció interior per un brot de coronavirus que afecta 21 usuaris

La Paeria ha subministrat bates i desinfectat l’exterior de l’equipament, que rep suport mèdic del CAP

La residència Comtes d’Urgell de Balaguer ha sol·licitat una desinfecció interior davant un brot de coronavirus al centre que afecta 21 usuaris. La Paeria de Balaguer ha tramitat aquesta petició ja que no pot assumir-la amb personal propi i dilluns va rebre conformitat de que es faria per part del Departament d’Afers Socials i Salut. Els usuaris infectats amb covid-19 estan aïllats i també n’hi ha 5 més que ho estan per prevenció. Des de fa 10 dies la brigada municipal desinfecta l’exterior del centre i des del consistori s’ha facilitat bates. Així mateix, la residència rep suport mèdic del Centre d’Assistència Primària de la capital de la Noguera.

Aquest és el comunicat que va emetre aquest dilluns la Paeria de Balaguer arran d’informacions que havien aparegut a la xarxa:

4 comentaris

 • carmen ruiz

  Sñ. Alcalde se olvidó de mencionar ha los trabajadores en este comunicado y somos muy importantes.. Para este sector espero lo rectifique lo más pronto posible

 • carmen ruiz

  Donde están esos aplausos por los trabajadores Sñ Alcalde

 • Cristina

  I també seria un gran detall donar el condol a les famílies dels usuaris que han mort. Alcalde? Donarà la cara o no fa falta que seguim esperant?

 • Cristina

  Seria un gran detall que donés el condol als familiars dels usuaris que ja no hi són. Alcalde? Fa falta que el seguim esperant?

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.