Reobren la Col·legiata de Sant Pere d’Àger després de contractar guies turísitcs

Des del passat cap de setmana la Col·legiata de Sant Pere d’Àger s’ha obert al públic i es podrà visitar gràcies a la contractació que ha fet el consistori de tres guies turístics que s’encarregaran de fer visites guiades al públic durant els caps de setmana.

L’horari d’aquestes visites, que tenen una durada d’uns 45 minuts, s’ha adaptat als propers mesos per tal d’aprofitar al màxim les hores de sol. A més també s’ha habilitat un telèfon al qual es pot accedir per contractar una visita en una data concreta amb el requisit de formar un grup de sis persones com a mínim.

Com a novetat, des del departament de turisme s’està preparant un joc de pistes enfocat als més menuts, per tal d’oferir-los una activitat cultural diferent a través de la qual aprenguin els principals trets característics de la Col·legiata de Sant Pere d’Àger de forma lúdica.

A través d’aquestes visites que s’han convertit en un nou atractiu turístic pel municipi, s’espera poder donar a conèixer al públic aquest conjunt d’edificis romànics i gòtics construïts entre els segles XI i XVI.

Per més informació i horaris: visitescultura@ager.cat / 606251476


Informa: Alba Cases

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.