Reoberta la passarel·la de Mont-rebei després de 4 mesos de reparacions

 width=

El passat divendres es va reobrir la passarel·la del Congost de Mont-rebei després d’estar més de 4 mesos tancada per motius de seguretat, després que es decidís tancar al pas la passarel·la quan es van detectar problemes estructurals i a més hi havia gent que passava saltant provocant moviments, fet que elevava el risc”.

El Consell Comarcal de la Noguera i l’administració aragonesa de la Ribagorça han treballat per reforçar l’estructura del pont, que connecta banda i banda del congost  entre Àger i Viacamp, i que no estava preparada per aguantar el pas de fins a més de 2.000 persones al dia, és per això que l’actuació que s’ha dut a terme a consistit en augmentar la verticalitat i la flexibilitat del pont.

Els treballs han tingut un cost aproximat d’uns 50.000 euros, que han assumit a parts iguals el Consell Comarcal de la Noguera i l’aragonès de la Ribagorça. A més, les dues administracions han signat un conveni per repartir-se el manteniment del pont.

Cal recordar que el Congost de Mont-rebei és un dels espais naturals més visitats de Catalunya on cada cap de setmana són molts els turistes que el recorren i passen per la seva passarel·la més emblemàtica.


Informa: Redacció Foto: Agents rurals

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.