El Reis Mags d’Orient arriben a Balaguer

El tren de la línia Lleida – La Pobla ha estat el mitjà de transport amb el que Ses Majestats els Reis Mags d’Orient han arribat aquest dissabte dia 5 de gener a Balaguer. A l’estació de tren els esperaven els infants de Balaguer acompanyats de les patgesses  encarregades de donar la benvinguda a Melcior Gaspar i Baltasar a la capital de la Noguera.

La cavalcada ha seguit des l’estació fins a la Plaça Mercadal travessant tot el Passeig de l’Estació on Balaguerins i Balaguerines saludaven als “Reixos”. A l’arribada al centre històric de la ciutat  Ses Majestats s’han trobat amb la principal novetat d’enguany i després tornar a saludar a tots els infants que els esperaven s’han dirigit a les veïnes i veïns de Balaguer des del balcó de l’Ajuntament on també han rebut les claus de la ciutat de mans del seu batlle Jordi Ignasi Vidal.

El vestíbul de l’Ajuntament ha estat posteriorment  l’escenari on Melcior, Gaspar i Baltasar han rebut les cartes dels infants de la ciutat plenes de desitjos.

La llarga cua que omplia el vestíbul per donar les cartes al reis es caracteritzava per les cares d’il·lusió dels infants i en algun cas, inclús de nervis.

Fins i tot la situació del moment feia perdre la memòria per recordar tot el que havien demanat a la carta.

Un any més la ciutat va vestir-se de gala per acollir amb il·lusió la cavalcada ses majestats els Reis Mags d’Orient.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.