Ramon Besora apadrina la 8a edició de l’Encontats

Josep Vallverdú, padrí d’honor, ha entregat la vara a Besora inaugurant així el Mercat del conte i llibre il·lustrat de Balaguer

L’Encontats ha arribat al seu punt àlgid aquest diumenge amb la gran festa familiar del conte i el llibre il·lustrat de Balaguer. Des de bon matí la plaça Mercadal s’ha omplert de families que han passejat entre les parades de llibreters, editors, artesans i professionals del món de la il·lustració. Enguany Josep Vallverdú, padrí d’honor de la festa, ha estat l’encarregat de lliurar la vara a Ramon Besora, el padrí de la 8a edició.

Besora ha recorregut les escoles de la ciutat per aproximar la seva obra en què les lletres, els poemes i, en definitiva, la literatura es presenta com un joc per als infants.

Durant tot el dia Encontats programa lectures de contes, tallers, espectacles teatrals i concerts que s’han omplert famílies habituals a la festa, però també de nous descobridors com l’Oriol i la Jana de Vilanova i la Geltrú.

L’Encontats va iniciar dimecres 20 i finalitza avui amb un llarg programa d’actes i el Mercat del conte i el llibre infantil que romandrà obert fins el vespre.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.