Ni amnistia ni indults

Rafel Molina

Ni indults ni amnistia.

No hi haurà indults per als nostres condemnats per la justícia espanyola manipuladora.
Ni els que estan a la presó, ni els exiliats, ni els multats, ni els múltiples imputats per tota classe de delicte més o menys vinculat a l’independentisme, tornaran a caminar lliurement pels carrers dels seus pobles.
D’una banda se sap la mà trencada que té la policia espanyola inventant delictes i acusacions i de l’altra és ben coneguda la fòbia anticatalana de la classe judicial i política de la metròpoli.
Ara s’han embolicat en una discussió entre el govern del Pedro Sànchez i la lleial oposició, només per veure si és possible començar a parlar d’indults.
Davant de tan peregrina possibilitat, les forces de l’ordre del Parlamento, ja han fet saber la seva negativa més absoluta a concedir cap mena d’indult als presos catalans.
Una cosa és ser lladre, proxeneta, haver matat la dona o els fills, muntar un cop d’Estat amb la GC o muntar un grup de terroristes i matar 27 persones, traficar amb drogues o amb persones, tot això es pot indultar, i si s’ha fet en nom d’Espanya pot tenir un premi i tot, però posar en dubte la idea de l’España imperial i voler marxar, demanar la independència i organitzar un referèndum, això és un crim de lesa espanyolitat i ha de ser castigat de manera exemplar.
M’agradaria molt estar equivocat però em sembla que amb el personal que controla els aparells de l’estat, no tenim res a fer.
Aquest és un país feixista i ho sabem.
Seguirem, però, endavant sense penedir-nos.

Salut i república.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.