width=España ens ha declarat la guerra. Ho sabem del cert. L’aparell repressiu de l’Estat espanyol s’ha desfermat i avança implacablement.

Ara hem sabut que Fiscalia no admet que la caixa de solidaritat pagui la fiança  dels càrrecs de la Generalitat que tenen imputats. Per què? No ho sabem, però diu que han començat a embargar els seus bens.

Per si no en teníem prou, Fiscalia de Barcelona ha demanat que als delictes de malversació, prevaricació, desobediència, falsedat documental i revelació de secrets pels que estaven imputats, s’afegeixi el delicte d’organització criminal a 28 dels 30 processats pels preparatius de l’1 d’octubre.

La cúpula de la ràdio i la televisió catalanes són una organització criminal.

El trist personatge que fa de president del Tribunal Suprem, el tal Marchena, ja s’ha decidit a deixar de fer el paperot del demòcrata i fa directament el que ha estat tota la vida. Per això no li suposa cap problema interrompre la declaració dels testimonis de la defensa, fer comentaris irònics sobre els advocats o passar-se per baix cama les lleis que el propi tribunal té establertes. Està convençut que ben aviat serà nomenat espanyol de l’any i que cauran sobre ell els honors corresponents al títol de millor jurista del món conegut.

Simultàniament no deixen que els presos puguin participar en debats electorals amb les excuses més peregrines del món.

Només volen demostrar qui mana.

Nosaltres seguim aguantant. Fins quan?

Ho tornaré a dir: Com més creurem, més abusaran de nosaltres.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.