Els ous de la serp

Rafel Molina

Finalment s’accepta que VOX és un partit d’extrema dreta o de fatxes declarats, com vulguis i ara han vist que els mètodes de Ciutadanos, seguits també pels de VOX, no són democràtics i no són correctes.
Ara comencen a parlar de salvaguardar la democràcia, dels feixistes i de la violència sistemàtica. Abans no.
Quan actuaven a Catalunya deien que eren “constitucionalistes”, “gent que enyorava el passat” o “uns joves que passaven per allí amb unes banderes espanyoles”.
Ara no. Sortosament, ara ja han vist que són fatxes, que són feixistes, antidemocràtics, violents i falsaris.
Què ha passat? Ha canviat alguna cosa? Han fet alguna cosa que no sabíem? No. No ha passat res, només que ara els enemics ja no són exclusivament els independentistes catalans, sinó que també han inclòs en la llista d’enemics, la tristíssima i monàrquica esquerra espanyola.
Quan els més progres de la història van acceptar que VOX fos acusació particular en el judici de la vergonya, no va passar res, tot correcte. Quan el PSOE va exigir que VOX estigués en els debats electorals catalans tot i no tenir representació parlamentària, tampoc no va passar res, perquè contra Catalunya tot s’hi val.
Ara que jutges, cortesans, caverna i mitjans de comunicació han fet que VOX sigui una realitat en alça, que fins i tot posa en perill l’hegemonia de l’esquerra, ara es sorprenen de la gran quantitat de fatxes que hi ha a Espanya.
Potser es pensaven que dels ous de la serp, que han estat covant, sortiria un pollastre..
Ara han vist que no.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.