width=Per si no feien prou vergonya amb el judici que estan muntant ara hem sabut un parell de coses més. Només ho explico perquè es vegi de quin personal estem parlant.

Dels mentiders que han declarat en destaco dos: el tal Pérez de los Cobos i el tal Sebastian Trapote, dos exemplars del nivell més baix a què pot arribar una persona.

El primer es va presentar el 23F amb l’uniforme de la Falange a un quarter de la Guàrdia Civil oferint-se voluntari pel que fes falta. Es a dir que és un colpista  declarat. Després va ser condemnat per tortures contra un jove basc. Colpista i torturador. Jutjat i condemnat. Així i tot, va ser amnistiat, condecorat, ascendit i múltiplement honorat. Cap de l’operatiu policial contra Catalunya. Ni més ni menys.

I l’altre? El Trapote va matar amb un tret per l’esquena un home que tenien detingut i contra la paret. Un assassí reconegut i condemnat. Amnistiat, condecorat i ascendit .

Ja es veu que són dos caramulls de quisca, però tots dos són, és clar, molt espanyols i molt franquistes.

La seva vida professional ho avala a bastament.

Amb aquestos exemples d’ascensos i reconeixement què es pot esperar de la tropa?

Si aquests penjolls són l’exemple a seguir no és estrany que la tropa vingui a Catalunya cantant “a por ellos” i que després apallissin la gent que s’espera per votar, especialment i amb més força als més dèbils.

Com més mal facin, més gran serà el premi.

Cap de setmana pagat.  Vivajpaña i a por ellos.

El Sr. Borbó els ho tindrà en compte.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.