Si dius que cal evitar els enfrontaments, que cal trobar un equilibri i que és millor tenir una visió que vagi més enllà de les properes eleccions,  et diran que ets un covard, que no et mereixes el pa que et menges, que ets un traïdor, botifler, ñordo i que estàs intentant anorrear l’independentisme.

Si dius que no ens faran callar, que no tenim por de res i que estem disposats a tot, et diran que ets un irresponsable, que no et mereixes el pa que et menges, que ets un traïdor, botifler, ñordo i que estàs intentant anorrear l’independentisme.

Ja ho va dir l’àvia Maria: facis el que facis, ho faràs mal fet. Va per aquí el tema. No tenim res a fer. Ho fem tot malament.

Han dit que a la mani hi havia 150.000 persones, ja ho veus: l’independentisme ha punxat, la divisió dels partits independentistes és evident.

No, que n’eren 700.000. Es igual, no anem a discutir ara pels números, la divisió dels partits independentistes és evident.

Els més saberuts de tots, afirmen que el poble català n’està fart de polítics i de vividors a sou dels partits.

Els de l’Assemblea, patrocinadors de la idea,  volen fer un altre partit, perdó una llista cívica diu que faran. De pas, declararan la independència  cap a l’estiu del 2023. Ja veig les forces de l’ordre i la caverna estricta aplaudint  la idea.

Sort en tindrem dels del Twitter que ens van dient la veritat del que passa i del que no passa. Ells ho saben tot.

Nosaltres, com que no som tan llestos, seguim treballant per la independència.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.