El projecte Nius Gargar dona el tret de sortida a la 4a edició del Festival Gargar de Penelles

Quatre mesos després de començar a realitzar el projecte Nius Garggar, els membres de l’Associació l’Estel de Balaguer han culminat aquest divendres les jornades de tallers i d’expressivitat artística . Uns tallers en els que han particpants han pogut experimentar i treballar amb diverses tècniques d’expressió plàstica desenvolupant la creativitat.  Un dels artistes participants en edicions passades del Gargar, Llukutter, ha estat l’encarregat de guiar als nous artistes

Aquest divendres ha arribat un dels punts culminants del projecte, els membres de l’Associació l’Estel de Balaguer han pogut posar en pràctica tots els coneixements adquirits en un gran mural que forma part de les obres de la quarta edició del Festival de murals del Municipi de la Noguera.

En la jornada d’avui  però els artistes han comptat amb una ajuda d’excepció. Els pintors convidats a realitzar els més de vint murals d’aquesta edició del Festival Gargar també han participat en l’elaboració  d’aquest mural conjunt. Una experiència única per la nova fornada d’artistes… Però també pels artistes ja consgrats en el món de l’art urbà…

Des de l’organització s’ha apostat per teixir aquesta vessant social dins del festival que esperen que tingui continuïtat i en un futur sigui una branca fonamental del festival.

A banda del mural el resultat d’aquest quatre mesos de treball també es podrà constatar amb una exposició dels treballs que han fet els alumnes de l’estel i que s’ubicarà a l’església de Penelles.


Informa: Miki Daviu

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.