Diferents establiments de Balaguer s’adhereixen al projecte “Amics de la Popa” per normalitzar l’alletament matern

Tres llevadores ponentines, Cristina Barana, Sònia Capdevila i Maria Jounou, han engegat la iniciativa “Amics de la Popa” que vol normalitzar l’alletament matern en espai públics i privats.

És per això que busquen que farmàcies, centres de salut, biblioteques, cafeteries, restaurants…etc es converteixin en espais “Amics de la Popa”espais on mare i nadó siguin ben rebuts per tal d’amamantar al nadó.

Aquesta iniciativa va llençar-se el passat dijous i ja hi han diferents espais adherits arreu del territori lleidatà. De moment, a Balaguer s’hi han afegit 4 establiments que es poden consultar al mapa de la pàgina web d’aquesta iniciativa.

Les  impulsores defensen que la lactància materna és l’alimentació ideal per als nadons, ja que els aporta els nutrients en quantitat i qualitat necessàries per al seu normal desenvolupament. Destaquen que la OMS recomana lactància materna exclusiva durant els sis primers mesos de vida i juntament amb alimentació complementària fins als dos anys.

El projecte compta amb el suport del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Lleida i l’Associació Catalana de Llevadores.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.