El projecte ÀGAPE de la Noguera fa balanç amb els seus voluntaris i els hi agraeix la seva col·laboració

 width=

El dijous dia 20 de desembre, els Serveis Socials del Consell Comarcal de la Noguera conjuntament amb Caritas parroquial de Balaguer, Creu Roja la Noguera i l’equip de persones voluntàries i col·laboradores de Balaguer, d’Artesa de Segre i Ponts han fet balanç de com està funcionant el projecte Àgape, actualmentja instaurat i gestionat a tota la comarca de la Noguera.

Àgape. Aliments solidaris de la Noguera és un projecte d’ajut en aliments i productes d’higiene, i que té per objectiu oferir suport a les persones i les famílies amb problemes socioeconòmics de la comarca. Aquest projecte, iniciat l’any 2010, es coordina i gestiona conjuntament entre els Serveis Socials del Consell Comarcal, Creu Roja la Noguera i Caritas parroquial de Balaguer.

Enguany, i com a novetat, els municipis d’Artesa de Segre i Ponts s’han sumat a treballar conjuntament en aquest projecte, seguint els mateixos criteris i barems que a la resta de la comarca, i cobrint encara més les necessitats de la ciutadania de la Noguera.

També aquest 2018, i gràcies ala implicació de CaixaBank, amb la col·laboració del’Obra Social “la Caixa”, s’ha adquirit un programa informàtic, Equaliment, que gestiona totes les ajudes que es reparteixen a la Noguera.

Des de les tres entitats, es valora molt positivament la feina que es realitza, així com la col·laboració de les persones voluntàries que fan que aquest projecte sigui possible any rere any.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.