Primer Aplec de la Sardana de Bellcaire d’Urgell

La trobada sardanista és una novetat de l’agenda d’aplecs

El diumenge 1 de maig se celebrarà el 1r. Aplec de la Sardana de Bellcaire d’Urgell. La trobada sardanista tindrà lloc en el Camp Municipal d’Esports i comptarà amb la cobla Vents de Riella d’Agramunt en la interpretació de les sardanes.

El programa de l’aplec arrancarà a 2/4 de 6 de la tarda amb la primera de les ballades de sardanes que de forma escalonada se celebraran al llarg de la tarda i vespre. Als volts de 2/4 de 8 del vespre, l’organització oferirà un berenar-sopar a totes i tots els assistents que desitgin participa-hi i hagin reservat el tiquet. En el transcurs del sopar se celebrarà un sorteig de lots de productes. Seguidament, es reprendrà la ballada amb el concurs de colles improvisades i la presentació en pista de les colles participants amb un galop de lluïment. Una sardana de germanor clourà aquesta primera edició de l’Aplec de Bellcaire d’Urgell.

La trobada sardanista és una de les novetats presentada per la Coordinadora d’Aplecs a principis d’any i conjuntament amb l’Aplec de Ponts que celebrarà també la seva primera edició el 20 d’agost i el recuperat Aplec de les Franqueses de Balaguer el 89 de maig sumen un total de vint-i-un aplecs de la sardana a la demarcació de Lleida.

L’Aplec és organitzat per l’Agrupació Sardanista i la colla Sardanista Flama Catalana i compta amb el suport de l’Ajuntament de Bellcaire d’Urgell.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.