Ciutadans presenta la candidatura per les municipals a Balaguer en un acte a la placeta de Sant Domènec

 width=Ciutadans va presentar aquest dissabte al vespre la candidatura de Balaguer per les properes eleccions municipals. L’acte va tenir lloc a la plaça de davant de l’església de Sant Domènec.

Des del partit es va elegir aquest espai pel seu significat ja que “era la porta d’entrada a la ciutat i simbolitza la nostra entrada a l’ajuntament de Balaguer” va destacar Pepi Martínez, la candidata del partit taronja a la capital de la Noguera.

Tant la candidata com la resta de l’equip que es presenta a les municipals van exposar les seves propostes per la ciutat “Volem una ciutat oberta a Lleida, a Catalunya, a Espanya i al món”. “Balaguer ha de ser una ciutat pionera en turisme, una ciutat que aposti pel comerç de proximitat i una ciutat on vinguin les indústries”, Va explicar. I, per fer-ho possible, Martínez proposa “donar facilitats als emprenedors, eliminar les traves burocràtiques i acompanyar-los en el procés”.

Pel que fa a les propostes turístiques Ciutadans proposa “crear follets turístics en català, castellà, anglès i francès”, “afavorir els accessos per les persones amb mobilitat reduïda” i “apostar per la gastronomia de la ciutat”. Martínez va explicar que “apostem per unes noves escales amb barana que donin accés a les muralles del segle XIV, ja que les actuals rellisquen i són un perill per als visitants”.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.