Rafel2Jo em pensava que després de la  indemnització en diferit de la Cospedal, ja no en veuria una altra de més grossa.

El comunicat d’Hisenda, lloant l’honestedat del P.P., comparant la seva activitat amb Càrites o la Creu Roja, però, ja va més enllà de tot el que havíem vist fins a la data.

Ara resulta que sí, que els diners que li donaven alguns empresaris eren il·legals, eren diner negre, però com que el P.P. els utilitzava per a fer campanyes electorals i obres en la seva seu, “d’alguna manera” eren diners que revertien en la societat i per tant, el seu ús, no pot ser considerat un delicte.  No cal que els declarin a Hisenda. Com si el P.P. fos una ONG.

Cal tenir un fetge com una vaca per a fer un raonament semblant, però ja està dit i ja està fet.

Hisenda és la demostració palpable de fins a quin punt un organisme de l’estat pot estar venut i al servei del poder. Es pot ser miserable, sí, però ara s’han sobrepassat a ells mateixos.

Fa tanta vergonya que encara no sé com poden presentar-se en públic, després d’aquesta feta, i seguir parlant d’honestedat, d’honradesa i de Vivajpaña.

Encara tenen la barra de dir que el beneficiari de tot plegat, era, segurament, ho han d’investigar, el tresorer del partit, un lladre que actuava en solitari, però en cap cas el propi partit i molt menys encara els alts càrrecs del partit que no se’n sabien res.marca espana

La innocència absoluta del Sr. Mariano, queda fora de qualsevol dubte.

Quina vergonya més gran.

Marxem va, que encara haurem de vomitar.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.