Polèmica a la UdL per un cartell que convida a una orgia

 width=

La Universitat de Barcelona (UB) ha retirat aquest dilluns a la tarda alguns cartells que convidaven a participar en una orgia que s’havien penjat als panells de la facultat de Matemàtiques, a l’edifici històric. Des del centre docent calculen que els cartells no feia gaire que hi eren i la raó per la qual s’han retirat és perquè s’hi feia una “apropiació indeguda” del logotip de la institució, completament aliena a l’organització de l’esdeveniment, segons les mateixes fonts. “Es busquen participants per a orgies, dia i lloc a determinar. Totes i tots sou benvinguts a venir i experimentar noves sensacions. Som estudiants de les facultats de mates i bio amb ganes de passar-ho bé”, s’explicitava als cartells, recollits també a les xarxes socials.

Des de la UB s’ha explicat a l’ACN que també han aparegut cartells de la mateixa mena a altres universitats catalanes com la de Lleida. Els responsables de la institució de Ponent expliquen, en aquest sentit, que no hi ha constància de cartells als campus de la UdL però sí que n’hi ha hagut a les xarxes socials.

Fonts de la universitat han explicat que al cartell es pot llegir el missatge de l’orgia igual que el de la UB però que al lloc del logotip de la universitat barcelonina hi apareix el de la UdL. Així mateix, han indicat que en aquest cas, els estudiants que fan la crida són els d’Enginyeria i Infermeria. Des de la UdL s’ha qualificat de ”mal gust” aquest cartell i han denunciat un ”us indegut” del seu logotip, per la qual cosa han alertat a les empreses de comunicació que gestionen les xarxes socials que retirin el cartell si el detecten.


Informa: ACN

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.