El ple de Balaguer dona llum verda a l’alberg juvenil

Amb l’abstenció del grup socialista s’ha aprovat la primera fase del projecte que contempla l’adequació del soterrani, la planta baixa i la primera planta i l’estructura

El ple de la Paeria de Balaguer d’aquest mes de febrer ha aprovar de forma inicial el projecte bàsic i d’execució d’adequació de l’edifici antic del Molí de l’Esquerrà com a establiment destinat a ser un alberg juvenil. Amb l’abstenció del grup socialista s’ha aprovat la primera fase del projecte que contempla l’adequació del soterrani, la planta baixa i la primera planta i l’estructura.

Durant la sessió plenària d’aquest dijous també s’ha aprovat de forma provisional la modificació puntual de Normes Subsidiàries de Planejament de Balaguer. Aquesta es refereix a la possibilitat de canviar els tancaments de les anomenades cases barates de la ciutat. També s’ha aprovat el Compte General de l’Ajuntament de Balaguer de l’any 2018.

El grup de Junts per Balaguer va presentar una moció en defensa del món rural, la figura del pagès i del medi ambient que va ser aprovada per unanimitat i ERC i PSC van presentar de forma conjunta una moció per a la commemoració del Dia Internacional de les Dones que va comptar amb el suport de la resta de grups municipals.


Informa: Anna Requena

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.