El ple de Balaguer aprova mocions de defensa de les institucions catalanes i la immersió lingüística

El ple de Balaguer va aprovar per unanimitat aquest dijous el Document únic de Protecció Civil Municipal, també el Codi de conducta dels alts càrrecs de l’Ajuntament de Balaguer i Organismes Autònoms, el preu públic per vendre publicacions i les taxes per a visites a museus, exposicions o monuments històrics o artístics de la ciutat.

En l’apartat de les mocions, el ple va aprovar un text en defensa de les institucions de Catalunya amb el vot favorable de tots els partits polítics amb representació al consistori menys el PSC i el regidor Albert López que es van abstenir.

El ple també va aprovar per unanimitat una moció de suport i adhesió a l’associació Amics de la popa per normalitzar l’alletament matern i finalment, un dels punts que va generar més debat i que també va ser aprovat per unanimitat, va ser una moció en defensa de la immersió lingüística presentada pel grup socialista.

El proper ple del mes març enlloc de celebrar-se el dijous 29 de març, en coincidir amb la festivitat de dijous sant, es traslladarà a dimecres 28.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.