El ple de Balaguer aprova suavitzar les tarifes del CEI i el CESET

El ple de Balaguer va aprovar de forma inicial aquest dijous la modificació del reglament del Centre d’Empreses Innovadores (CEI)  i del Centre Estratègic de Suport Empresarial i Tecnològic (CESET) així com també va aprovar de forma provisional les ordenances que regulen els preus públics per l’aprofitament d’aquests espais.

Aquestes modificacions tenen com a objectiu facilitar l’estada dels emprenedors en aquests equipaments i per això s’actualitzen les tarifes a partir dels 3 anys d’estada i se’n eliminen les penalitzacions.

La proposta va ser aprovada per 15 vots a favor dels grups municipals d’ERC, PDeCAT , PSC, el regidor Albert López i Balaguer Ara Sí. Els dos regidors de la CUP-PC es van abstenir.

El ple també va aprovar per unanimitat la modificació de l’ordenança que regula el preu públic per vendre publicacions, diapositives o textos per tal de contemplar el nou catàleg sobre bruixeria del Museu de la Noguera i dos Reconeixements Extraoficials de Crèdit de l’Impic i de l’Ajuntament.

El ple va finalitzar amb els precs i preguntes on Josep Maria Colea de la CUP-PC va acusar al regidor de Serveis Socials, Joan Pla, de beneficiar a tercers en la contractació dels programes de Treball als Barris i va sol·licitar una auditoria dels processos de selecció. Tant el regidor com l’alcalde van defensar la seva gestió i van animar a la CUP a denunciar-ho a l’òrgan competent si creuen que hi han hagut irregularitats.


Informa: Carla Vilaseca

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.