El Ple de Balaguer aprova el conveni de col·laboració amb l’Associació d’Amics de Gaspar de Portolà

L’Ajuntament de Balaguer ha aprovat aquest dijous al vespre en el ple ordinari del mes de febrer un conveni de col·laboració amb l’Associació d’Amics de Gaspar de Portolà. El consistori cedeix el primer pis de l’edifici mudèjar, annex de l’església Santa Maria on s’hi instal·larà una exposició que recollirà part de la història de la ciutat, del Governador de Califòrnia i de la seva família amb materials com plafons, llibres o fotografies. Amb aquest conveni es pretén que la mostra que ja havia estat exposada al casal Lapallavacara tingui un espai permanent que serà inaugurat el proper diumenge 17 de març.

En la sessió plenària d’aquest dijous també s’han aprovat altres convenis de col·laboració amb organismes i entitats com l’Agència d’Habitatge de Catalunya, Càritas Diocesana d’Urgell, el Departament de Treball, l’Associació l’Estel de Balaguer i el Departament d’Educació. En alguns casos es tractava de la renovació de convenis ja existents.

D’altra banda el ple va aprovar dues modificacions de crèdit i de forma provisional la modificació d’una Ordenança Fiscal que regula la taxa per la prestació de serveis i activitats esportives, lúdiques i d’oci.


Informa: Anna Requena

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.