El ple de Balaguer regula l’ús no esportiu d’equipaments municipals com el camp d’esports

El ple de l’Ajuntament de Balaguer va aprovar la modificació de l’ordenança fiscal per a la utilització d’edificis municipals i el seu utillatge. Aquesta modificació contempla la regulació dels equipaments com el camp de futbol per actes no esportius. El punt es va aprovar amb  12 vots a favor de tots els grups municipals menys els 5 regidors del PDeCAT que hi van votar en contra.

D’altra banda el ple també va aprovar per unanimitat la taxa per a vistes a museus, exposicions, monuments històrics i artístics que permet fixar uns preus més assequibles per a les entrades i activitats, en consonància amb les que s’estan fixant als equipaments la xarxa de museus de Lleida.

També es va aprovar per unanimitat la modificació de l’ordenança fiscal per la prestació de serveis i activitats esportives, lúdiques i d’oci per tal d’incloure a les activitats d’estiu “El taller de les arts” un projecte per als infants que es desenvoluparà de forma paral·lela al Triesport i en la que hi participaran diferents equipaments municipals com la biblioteca, l’aula de dansa o Ràdio Balaguer.

El ple també va aprovar per unanimitat la modificació per als preus públics del Centre d’Empreses Innovadores que contempla la regulació de l’espai de coworking, de la neteja dels boxes, del servei de reprografia o el preu del lloguer d’espais per activitats externes.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.