La placa del carrer 1 d’Octubre ja llueix a Penelles

L’alcalde de Penelles Eloi Bergós i Josep Maria Cervera, president de l’associació de Municipis per la independència han estat els encarregats de destapar la placa amb el nom de Carrer 1 d’octubre que a partir d’aquest dissabte és com s’anomenarà l’antic carrer del Nord del municipi de la Noguera.

L’acte ha estat acompanyat dels gegants del  i degut a la meteorologia els parlament s’han desenvolupat a l’església del municipi. Abans de la descoberta de la placa,  Josep Maria Cervera ha signat el llibre d’honor de Penelles acompanyat de diverses autoritats provincials. Cervera i Bergós han lamentat l’anormalitat en la que s’ha celebrat l’acte i han recordat la jornada electoral de l’1 d’octubre.

Bergós ha explicat que han estat els mateixos veïns els que van proposar el canvi de nom del carre on es va desenvolupar la major part de la jornada electoral de l’1 d’octubre.

Un cop culminat l’acte s’ha presentat el llibre, 1 O basat en fets reals. Un recull de  cinquanta relats sorgits d’un centenar de testimonis i escrit per quatres periodistes de la província de Lleida.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.