Personalitats mediàtiques catalanes donen veu a la Fira dels Somnis de Balaguer

Joan Laporta, Meritxell Serret, Bojan Krkic i Albert Hermoso, entre d’altres, motiven la ciutadania en participar-hi

Des de la Comissió organitzadora de la Fira dels Somnis es va creure que una manera per motivar la participació de la ciutadania a la cursa caminada dels somnis i conseqüentment afavorir l’augment de les inscripcions i de la compra de samarretes, podria ser la implicació de gent del món mediàtic, en alguns casos amb un fort lligam a l’entorn balaguerí.

Així, al llarg d’aquestes darreres setmanes s’ha demanat a un seguit de personalitats mediàtiques del país l’elaboració d’un vídeo curt amb un missatge entenedor que activés la participació a la Cursa i a la Fira dels Somnis amb l’objectiu final d’aconseguir el màxim de recaptació per a la recerca i investigació del càncer infantil a l’Hospital de la Vall d’Hebron.

Entre els personatges que han rebut aquesta demanda destaquen coneguts esportistes i entrenadors com en BojanKrkić, exfutbolista professional de molts equips europeus molt lligat al CF Barcelona on va iniciar-se molt jove com a jugador;Lluís Cortés, exentrenador del Barça femení, exseleccionadorfemení d’Ucraïna i actual seleccionadorfemení de l’Aràbia Saudita,Albert Hermoso, genetd’equitació a nivell internacional i olímpic i Robert Martínez, exfutbolista i exseleccionador de Bèlgica,entrenant actualmenta la selecció portuguesa de futbol.

Del món musical i de l’entretenimentdestaquem Damaris Gelabert, cantant, compositora, pedagoga y musicoterapeutaespecialitzada en la música infantil, Pau Culleré, balaguerí participant al concurs musical de TV3Eufòria, el grup musical Ambauka amb cançons i espectacles infantil i juvenils o lo Pau de Ponts, cantautor català que ha publicat infinitat de cançons i parodies o la Maria Fernàndez, una jove veu femenina amb molta projecció musical.

De l’àmbit cultural i periodístic s’ha fet arribar aquest missatge a la Mari Pau Huguet, presentadora de la TV Catalana, a la MagdaGregori, periodista, politòloga i escriptora, o també a personalitats polítiques com la consellera en funcionsd’Acció Exterior i Unió Europea, Meritxell Serret, que va assistir en el seu moment com a consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació,a la primera Fira dels Somnis de l’any 2016. El Futbol Club Barcelona, a més de fer-nos donació d’un seguit de regals per a la Rifa dels Somnis, s’ha implicat amb un missatge del seu presidentJoan Laporta.

Un dels missatges que ha omplert de més satisfacció als organitzadors ha estat el que ha fet arribar l’Àlex Roca, un esportista afectat per una paràlisi cerebral amb un 76% de discapacitat física conegut per haver participat en diversos triatlons i curses com la Titan Desert 2019, entre d’altres. L’Àlex te mobilitat reduïda a la part esquerre del cos i es comunica a través de la llengua dels signes. Gràcies a la seva història de superació personal a través de l’esport, s’ha convertit en un referent de la diversitat, la inclusió i el millor ambaixador de la Fira dels Somnis.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.