Penelles celebra la 3a edició del Festival de murals i art rural ‘GarGar’

Més d’una vintena d’artistes arribats d’arreu del món ja pinten els últims detalls dels seus murals de la 3a edició del Festival de murals i art rural GarGar que se celebra durant tot el cap de setmana a Penelles. Més de 900 m2 d’espai públic es converteixen en un aparador internacional d’art en un festival més que consolidat. Tot un orgull per als penellencs.

Artistes internacionals, nacionals i locals deixen la seva petjada a Penelles formant ja part de la seva història. Una oportunitat per donar a conèixer les seves obres de gran format. Per als artistes més propers el Festival GarGar permet poder treballar a casa i al costat dels seus.

Milers de persones passaran aquest cap de setmana per Penelles, municipi que ja s’ha convertit en tot un punt d’atracció turística a la comarca de la Noguera durant l’any. El Festival no seria possible sense la implicació de més d’un centenar de persones.

Com a novetat d’enguany s’ha obert al públic la Sala B d’exposicions ubicada a l’edifici de la Germandat.

Durant tot el cap de setmana es pot gaudir també de diferents activitats com tallers i jocs, una zona de food trucks i musica en directe.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.