El PDeCAT de Ponts lamenta que l’alcalde abandoni el càrrec sense haver decretat les urnes

 width=

El Partit Demòcrata del municipi de la Noguera va emetre ahir a la nit un comunicat després que l’alcalde de Ponts renuncies al càrrec, per motius professionals, poques hores abans.

En aquest comunicat, el partit, lamentava l’actitud de l’alcalde envers el referèndum del pròxim 1-O abans de la “sobtada renúncia“.

En el mateix comunicat, el partit de l’oposició de l’Ajuntament de Ponts, es mostrava convençut que la renúncia s’ha produït “per motius estrictament polítics” i emplaçava a l’alcaldessa en funcions a “plasmar el seu compromís en facilitar el referèndum al municipi, de manera immediata“.

 

Comunicat PDeCAT:

El Partit Demòcrata de Ponts lamenta que l’alcalde abandoni el càrrec sense haver decretat les urnes

Davant de la sobtada notícia de la renúncia de l’alcalde de Ponts, el Partit Demòcrata de Ponts vol manifestar el següent:

Que estem convençuts que aquesta renúncia es produeix per motius estrictament polítics, i lamenta que l’alcalde abandoni el càrrec sense haver decretat les urnes.  Aquest fet posa de manifest que el Sr. Francisco Garcia Cañadas no ha estat capaç d’assumir els compromisos que en el seu moment va adquirir quan va prendre possessió del càrrec d’alcalde i que li demanava la ciutadania de Ponts en aquests moments tant transcendents per al nostre país, en què demana als nostres representants polítics que es comprometin a donar suport al Referèndum de l’1 d’octubre convocat pel Govern de la Generalitat per tal que tots els ciutadans puguin exercir el dret a vot i decidir el futur polític del nostre país. 

És per aquest motiu que demanem que l’alcaldessa en funcions signi el manifest a favor del Referèndum de forma immediata, i si és possible, que ho faci en el mateix ple convocat per demà, tal i com reclama la majoria dels pontsicans i pontsicanes, per tal que es plasmi el compromís de l’alcaldessa en funcions en facilitar el Referèndum al nostre municipi.

Partit Demòcrata de Ponts

Maria Antònia Pubill

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.