Pas ferm cap a l’ascens

Els jugadors del Balaguer van sortir al terreny de joc del municipal Alumnes Obrers de Vilanova conscients que el partit de diumenge era quelcom més que tres punts.

El Vilanova va disposar de la primera aproximació del partit però la defensa vermella ja va demostrar des del primer minut que complicaria molt les coses als atacants blanc i blaus.

Al minut 6 i amb el Balaguer molt ben posicionat al terreny de joc va arribar el primer gol visitant. Ivan Fontana, després de rebre una gran assistència de Giri posterior a una recuperació a la medul·lar del terreny de joc, va sorprendre al meta local amb un xut molt ben col·locat. Però el Balaguer havia sortit decidit a encarrilar el partit ben d’hora i només 4 minuts després de la primera diana vermella, Adrià va connectar amb Pau que amb un gest de qualitat a l’interior de l’àrea va superar la defensa i el porter local.

Amb el 0-2 en contra els del Garraf no es donaven per vençuts, Adrià Alonso va aparèixer quan més el necessitava l’equip i va forçar un penal que va servir perquè Juanjo Carricondo situés als del Garraf a dins del partit.

Amb l’1-2 van arribar els minuts amb més domini local, el Vilanova es va bolcar a l’atac per mirar d’empatar el partit abans d’arribar al descans, però els atacants del Garraf es van topar una vegada i una altra amb la defensa vermella i amb un pletòric Alfred que va demostrar una vegada més perquè està considerat un dels millors porters de la categoria.

Ja a la segona meitat els homes de Jordi Cortés van treure rendiment del joc amb el que es senten més còmodes, el contraatac.  Precisament en una contra va arribar la sentència del partit, Víctor amb una passada a l’espai va trobar a Genís que va superar a Semur i  va establir el definitiu 1 a 3.

Al finalitzar el partit la felicitat de Jordi Cortés contrastava amb l’estat anímic de Dani Gimeno que va lamentar les baixes de l’equip del Garraf.

Amb aquesta victòria el Balaguer continua 4t a la classificació ara però a només un punt del segon classificat el Vilanova i amb l’avaratge particular amb els del Garraf guanyat.