Els participants al programa “Arrenca” visiten el CEI de Balaguer

Els alumnes de primer de Batxillerat de l’Institut Ciutat de Balaguer i alguns empresaris de la comarca han visitat aquest dijous al matí les instal·lacions del CEI de Balaguer. Es tracta d’unes activitats programades dins del projecte Arrenca impulsat per l’oficina jove de la Noguera i el Grup d’acció local Noguera Segrià Nord.  Després de les sessions teòriques realitzades dins del programa i enfocades en diversos àmbits de l’emprenedoria la visita al CEI forma part del treball de camp del programa que busca conèixer en primer persona models empresarial d’èxit de la comarca.

Per molts dels assistents al programa Arrenca, iniciat l’any 2013 i que enguany ha arribat a la 6a edició, aquestes sessions representen el descobriment de nous models d’empresa i es realitzen amb l’objectiu de despertar la vessant emprenedora dels joves de la comarca.

La realitzad al CEI ha permès als joves conèixer diversos models empresarial en una sola sessió, molt produtvia pels organitzador però també pels propis empresaris.

El treball de camp d’aquest dijous ha acabat en dues empreses més de la comarca de la Noguera i d’aquesta manera es posa fi als tallers de la sisena edició del programa Arrenca.


Informa: Miki Daviu

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.