El PAM organitza el congrés online Internacional sobre contaminació lumínica més important del món

Es tracta del més important del món en matèria de contaminació lumínica i afectació de la llum a la nit

El Parc Astronòmic del Montsec organitza l’edició especial online del congrés internacional sobre contaminació lumínica d’enguany (Artificial Light at Night 2020) que se celebra aquest dimarts.

Aquesta sisena edició del congrés més important del món en matèria de contaminació lumínica i afectació de la llum a la nit se celebra de forma telemàtica donades les restriccions de mobilitat global per l’emergència sanitària. La trobada en línia ha assolit rècord de participació ja que hi ha més de 200 experts confirmats.

Degut a l’allau de propostes de contribucions que havia rebut el congrés, amb més de 110 peticions, el comitè organitzador va decidir realitzar en el seu lloc i per primera vegada un congrés online en una sola jornada per tal de donar l’oportunitat de presentar els resultats científics més rellevants.

Aquesta edició permetrà mantenir el contacte, encara que virtual, entre els investigadors en aquest àmbit i servirà de pont fins arribar a l’edició presencial que es farà a Lleida al 2021 on es donarà a conèixer la seu futura per a l’any 2023.


Informa: Alba Cases

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.