La Paeria de Balaguer incorpora nous espais oberts per a la pràctica d’esport

La paeria de Balaguer ha ampliat els espais oberts per a la pràctica esportiva individual. A l’espera d’entrar a la Fase 2 i poder obrir els grans equipaments esportius del municipi, des d’aquest dilluns s’ha posat a la disposició de la ciutadania nous espais oberts de Balaguer on s’hi pot practicar esport de forma individual i respectant un aforament limitat.

Per tal que els esportistes puguin continuar amb la pràctica d’esport en aquesta primera fase de la desescalada, l’espai fitness del pavelló del Molí de l’Esquerrà, la pista d’skate de l’Avinguda Països Catalans i els dos espais d’activitat física per la gent gran de l’avinguda Jaume I i l’avinguda Països Catalans, són accessibles després de passar per la corresponent desinfecció diària.

De moment es podrà accedir a tots aquells espais esportius que permetin la pràctica d’activitat física en disciplines individuals, que no impliquin la pràctica en grup i on es pugui evitar el contacte entre els practicants.

Cal recordar que el passat dilluns dia 18 ja es va posar en marxa l’espai de rocòdrom al Pavelló Molí de l’esquerrà i el centre esportiu de l’Associació Piragüista de Balaguer que ocupa el mateix equipament.


Informa: Alba Cases Nadal

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.