La Paeria de Balaguer lliura els premis als guanyadors del concurs de cuina infantil Menuts Q

Lliurament premis Fira Q (Foto: Paeria de Balaguer)

Aquest dilluns ha tingut lloc el lliurament de premis corresponent al concurs de Cuina Infantil Menuts Q, que va tenir lloc dins el marc de la Fira, que enguany s’ha celebrat de forma virtual.

En aquesta edició, el concurs consistia en fer una elaboració d’un pastís de Poma de Lleida, que havien fet dins l’espai Menuts Q, dos joves cuiners balaguerins, en Jan i en Jordi Molins Vidal.

Per participar al concurs, calia presentar una fotografia divertida del resultat final del plat, que cadascun dels participants, elaborava a casa seva.

El concurs constava de dues modalitats per edats:
A. de 6 a 10 anys.
B. d’11 a 14 anys.

Cal destacar la dificultat que ha tingut el jurat per escollir els premiats, degut a l’alt nivell dels participants, mostrat en les fotografies presentades a concurs.

La guanyadora de la modalitat de 6 a 10 anys ha estat la Nora Gou Súria, i el del guanyador de la modalitat d’11 a 14 anys, el Sergi Pedra Otvos.

Els premis del Concurs de Cuina Infantil Menuts Q han estat lliurats pel paer en cap de la ciutat de Balaguer, Jordi Ignasi Vidal, la paera de promoció econòmica i ocupació, Ester Guarné i la responsable de Fires, Antonieta Martínez.

D’altra banda, durant els darrers dies s’ha informat als guanyadors i guanyadores dels 15 vals de compra de 100 euros, que es van sortejar entre les persones que varen respondre l’enquesta de Fira Q. Per motius de seguretat, els vals s’entregaran de forma individual.

Aquests vals podran bescanviar-se parcialment, fins arribar als 100 euros, a qualsevol dels establiments participants en aquesta edició de Fira Q.

Els premiats han estat:
-Laura Vilalta
-Eva Camí
-Pili Castellnou
-Ana Mª Pinies
-Margarita Oró
-Edgar Aldana
-Albert Camarasa
-Àlvar Llobet
-Lidia Roiger
-Mireia Puyal
-Elena Calveiro
-Magda Monsonís
-Carla Vilaseca
-Miquel Aige
-Mercé Griñó


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.