Les notícies es van acumulant i honestament no saps per on començar perquè totes semblen importants  i de totes, potser, se n’hauria de dir alguna cosa.

Una de les importants ha estat la clara victòria d’ERC a les eleccions catalanes i més encara a les municipals i més encara a Balaguer. Això de Balaguer ha estat un festival que no recordaven ni els més vells de la contrada.

En qualsevol cas, ultra la victòria d’ERC la gran alegria, potser, ha estat constatar que cap membre del trifatxito no ha entrat al nostre consistori i això que dies abans havien fet una demostració de força embrutant el mural que havien pintat els de la CUP. La gent els ha contestat de manera clara i contundent.

Mai però, podem estar del tot contents perquè a l’alegria de la victòria hem de sumar la tristor de viure sota el domini d’un país tan infame com és España.

Quina tristor. El Tribunal suprem fent el ridícul més espantós presentant vídeos que no sap ni de quan són ni on es van fer. I això que han tingut tres mesos per preparar les proves.

Això evidencia que o són més ganduls que una manta o se’ls importa un rave el que estan fent perquè la sentència està escrita i signada fa temps.

Quina vergonya de tribunal. El Marchena mira de fer el despistat, però no: és el pare de la criatura.

I el  Romeva ja no és senador. I l’ONU ha dit el que ha dit i el Puigdemont no podrà fer de diputat europeu i el Comín tampoc i el Junqueras pots comptar.

Ja t’ho dic: infame, ruc, pervers, indigne, vil o roí.

Pots triar.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.