width=Tampoc no voldria semblar molt pessimista però em sembla que pinten bastos.

Ara crec que el PP i, sobretot, els Ciutadanos s’han decidit a passar a l’atac.

Alguns dels nostres es pensen que els feixistes són els quatre matats aquests que van despenjant llaços i banderoles i no.

Els feixistes són els grans funcionaris de l’estat, la cúpula militar, bona part de l’església, l’entramat judicial,  els de l’IBEX35, i en definitiva la gran oligarquia espanyola de tota la vida. Aquest són els feixistes.

Els quatre “navajeros” que arranquen els llaços i el quatre que li deien al Sr. Borbó que no està sol (hahahahaha) no són feixistes, són fatxes. No sé si cal explicar-ho molt.

Ara s’han posat amb el President Torra perquè ha dit que no ens hem de defensar de res sinó que hem d’atacar el govern espanyol pel que fa a l’empresonament de gent innocent.

Això s’ha entès com una declaració de guerra, com que el govern de la Generalitat vol atacar Madrid i matar tots els espanyols, dones maltractades i nens, especialment.

Ja han demanat que tornin a activar el 155 i un càstig exemplar per al President. No em sorprendria gaire que li trobessin algun motiu per tancar-lo a la presó. Sempre hi haurà un jutge per acusar-lo de rebel·lió, sedició, alta traïció, contuberni, incitació a la violència, delicte d’odi, apologia del terrorisme, escarni a les víctimes d’ETA, xenofòbia, racisme, supremacisme o qualsevol cosa del gènere.

Es qüestió de temps.

Es tracta d’embrutar tant com sigui possible.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.