Ho va dir fa molt anys Lewis Carroll i, segurament molt abans, algun romà ja ho havia dit:  “El poder té la facultat de canviar el significat de les paraules”.

Canvia el significat o en crea de noves, no li vindrà d’aquí. Un gobierno  tan xerraire i barroc com l’espanyol, ha de tenir la mà trencada a inventar paraules.

Es molt capaç de pactar amb C’S mentre diu que no vol pactar amb la dreta i és molt capaç de no tornar a reunir-se amb Catalunya, mentre diu que estan a punt de reunir-se. No els ve d’aquí. Són la mentida institucionalitzada.

No han suprimit la llei mordassa ni la reforma laboral del P.P., els presos polítics segueixen a la presó i segueixen imputant manifestants independentistes,  però ells són el gobierno més progressista de la història d’Espanya.

El Parlament espanyol es nega a saber res del putero emèrit, el seu fill però, no renuncia als diners i ,tot i bruts, faran cap a imprevistos de la Casa Reial. Ves quins testicles.  El raper Pablo Hasel  a la presó per haver cantat el que sap tothom i el parlament espanyol es nega a investigar. Prou repressió.

Calla que pot ser és que estan investigant  allò del GAL, no? No, tampoc ho volen investigar.

Els atemptats de Barcelona i Salou? Ho estan investigant? No, ni molt menys i no preguntis més, subversiu.

Els advocats cristians, com que no tenen més feina, denuncien els ajuntaments que han posat les senyeres irisades als seus balcons.

Es l’EspaÑa de sempre però ara  en diuen la nova normalitat.  Pots comptar.

Paraules noves.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.