width=

Ara no ho recordo qui ho va dir, però va avisar els seus fills que miressin de marxar d’Espanya, perquè aquest és un país perillós. Em sembla un consell encertat.

Ens volen fer creure que són demòcrates i progessistes, però no. Se’ls veu la ploma d’una hora lluny.

Dimecres 16 van detenir onze persones, entre elles dos alcaldes de la CUP, acusades de no res concret.  Al final diu que les van acusar de desordres públics per haver tallat les vies de l’AVE ara farà quatre mesos. D’això se’n pot dir efectivitat.

Segons que sembla no hi havia ordre judicial sinó que va estar la policia que, seguint les ordres d’algun patriota camuflat al ministeri corresponent,  va decidir detenir aquestes persones.

Com que la caverna espanyola ha parlat de no sé quina pluja de milions que ens havia de caure a sobre, el govern del socialista Sànchez, corre a demostrar que no, que estan contra l’independentisme i que ens poden posar a tots a la presó.

De la gent  que es va concentrar a Girona per protestar per les detencions arbitràries que havien fet, cal esperar que, potser d’aquí uns dies, posa-li quatre mesos, també en detindran uns quants més.

Espanya és un país perillós. Ho tornaré a dir per si hi havia algun dubte.

Ara quan hem sabut que un partit marxista/islamista, li va pagar la campanya de les europees al Vidal-Quadras i que la Cospedal ha fet cap al Supremo, farà falta una important dosi de bon humor per seguir defensant que Espanya no és un país merdós.

El Villarejo també ho pot certificar.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.