width=No és una claveguera, és alguna cosa molt més fonda i molt més fosca, però potser sí que de tot plegat podrem traure l’aigua clara.

Ara  sabem que el ministre de Justícia també és un bon amic dels imputats, sabem que el fiscal en cap anticorrupció, el tal Moix,  ha intentat boicotejar les investigacions perquè és ell mateix un corrupte, que el Pujol Ferrusola, segons la caverna,  representa, ell sol, tot el catalanisme des de Prat de la Riba fins als nostres dies, que això de Sant Jordi, amb llibres i roses incloses, és un invent del Sr. Mariano i el seu equip de govern,  que un diari com  width=El País s’inventa les notícies per tal d’atacar Lluís Llach i tota la fatxenderia espanyola s’hi suma a l’atac, que la policia fa identificar-se la Vicepresidenta de la Diputació valenciana per haver parlat valencià en un acte públic, sabem que la Sra. Aguirre ha demostrat la seva eficàcia com a “cazatalentos”  i per això ha dimitit,  i sabem que el P.P. ha estat definit per la Guàrdia Civil com una organització criminal.

Sabem que és una organització mafiosa com una casa, com una gran família per dir-ho ben dit.

També és cert, aclarim, que hi ha molts militants del P.P. que no són mafiosos, només són rucs.

Hem començat dient que potser en trauríem l’aigua clara i és possible  perquè, segons que sembla, hi ha unes quantes organitzacions ciutadanes que estan demanant la il·legalització del P.P. i això està bé.

Potser sí que els esclaus han pensat que sense cadenes s’està millor.

Potser sí.

Va, ànims.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.